Alexanders bistro

Alexanders bistro

Alexanders bistro

Bordbestilling: 
Menukort:
Prisniveau:$$$
Hjemmeside: Her

Info:
Alexanders bistro er et nyt og spændende koncept skræddersyet til storbyen.
Alexanders er et hverdagssted, hvor man kan opleve de rum man ikke har plads til i sin lejlighed. Vi har indrettet vores 677 kvm inde og 200kvm ude i flere forskellige rum med hver deres funktion.
Vi har en spisestue med en klassisk dansk/fransk bistro med et stærkt fokus på lokale råvarer. Vores økologiske oksekød kommer fra Ørsholt Gods, som er Alexanders barndomshjem, vores fisk leveres frisk hver formiddag af lokale fiskere og vores store udvalg af øl kommer naturligvis fra Carlsberg.
Vi har en pejsestue med en stor biopejs og bløde lænestole samt en hel reol fyldt med alverdens brætspil.
Vi har et brætspilrum med masser af spil samt et shuffelboard og et bordfodbold.
Vi har en hyggelig cafe med en Peter Beier iscafe samt et hjørne med alverdens dejlig te fra Østerlands thehus.
Vi har en stor bar og cafe med fantastiske sandwich og salater til frokost samt et stort udvalg af cocktails, som vi laver helt fra bunden af. Bag baren findes vores italienske barchef og chef barista Francesco Giardino. Vi elsker kaffe og Francesco tager den italienske kaffekultur med ind i den måde vi laver vores dejlig kaffe på. Ved siden af baren har vi en vinvæg med over 400 flasker vin og champagne.
Vi har en stor terrasse med dejlig eftermiddags- og aftensol, og varmelamper til de kølige aftener. Vi har 40 siddepladser, og når solen skinner tager vi liggestole ud.
Stemningen er afslappet og hyggelig, og vi har indrettet stedet med akustikloft og gulv over alt, så man får den bedste samtaleoplevelse. Der er blød baggrundsmusik, som er tilpasset hvert rum. Vores personale befinder sig i baren, hvor man foretager sin bestilling, og derefter kan man som gæst sætte sig ned og blive forkælet. Køkkenet kommer selv ud og serverer samt præsenterer maden, så man får den bedst mulige oplevelse fra dem, der brænder for det de har lavet. Vores mad er klassisk dansk/fransk hverdagsbistro lavet af de bedste råvarer med fokus på lokalt, økologi og bæredygtighed. Vores køkkenchef, på blot 25 år, er Michelin kokken Frederik Buch Fransson, som har arbejdet på nogle af de bedste restauranter i både København og Paris. Han har fået til opgave at lave de mest fantastiske hverdagsretter til hverdagspriser og lækre 3 og 5-retters menuer til de særlige anledninger.

Ottilia Jacobsens Plads 1
1799 København V

Email: ab@pbchokolade.dk
Telefon: 31310397

______________________________________________
Se Event kalender her


Lignende